Promees

LOTO rendszer

A kizárás-kitáblázás (Lock out/Tag out, rövid nevén LOTO) lényege, hogy az ipari technológiák normál üzemi működésének felfüggesztése (karbantartás, beállítás, javítás) esetén, az energiaforrások véletlenszerű ki- és/vagy bekapcsolását, a szerelvények mechanikus eszközökkel történő kizárásával, fizikailag akadályozzuk meg.

Több mint 15 éves, ezen a területen szerzett tapasztalattal, az általunk fejlesztett, nemzetközi díjakkal elismert, egyedi megoldásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

A kiépítés, bevezetés végrehajtását az amerikai szabványnak megfelelően [OSHA Szabályzatok (Szabvány – 29 CFR) Szabvány száma: 1910.147] végezzük. A módszer minden tekintetben kielégíti a magyar munkavédelmi követelményeket.

Szolgáltatásunk részeként vállaljuk

  • a LOTO rendszer alapelveinek egyeztetését, a rendszer megtervezését.
  • a LOTO rendszer kiépítését, ezen belül
    • a LOTO eljárások kidolgozását és egy
    • egyszerűsített LOTO rendszer kidolgozását.
  • a vállalati LOTO szabályzat elkészítését.
  • LOTO oktatások megtartását (elmélet és gyakorlat).
  • hogy javaslatot teszünk az alkalmazandó LOTO eszközök kiválasztására.
  • LOTO eszközök beszerzését.

Hírlevél




Eseménynaptár

május 2018
hkscpsv
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
« ápr   jún »
Rendőr vagy óvónő? – EHS szakemberek vállalt szerepkörei

A hagyományos szemlélet szerint az EHS szakemberek elsődleges szerepe, hogy észrevegyék, feltárják a biztonsággal kapcsolatos hibákat, erről tájékoztassák az érintetteket és adott esetben figyelmeztessenek, szankcionáljanak, segítsenek rákényszeríteni a dolgozókra a szabályok betartását. Ez a szemléletmód eleve nehéz helyzetbe hozza a szakembereket,

Tovább
Hosszú az út a BBS-ig

Privacy Preference Center

Google Analytics statisztika sütik

Google Analytics statisztika sütik

_ga _gid

Portál beálllításaihoz szükséges sütik

Portál beálllításaihoz szükséges sütik

_icl_current_admin_language wordpress* wp*

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?