Rólunk mondták

„Rendkívül rugalmas, megbízható, szakmailag felkészült, és pontos, segítőkész partnerek vagytok. Nagyon örülök neki, hogy Rátok találtunk, köszönjük szépen a támogatásotokat!”

Dr. Hegedüsné Farkas Viktória
Min.- Körny. és Energiamenedzsment rendszerfelelős
FESTO-AM Kft.

„A cég által készített szakértői anyagok nagyon alaposan, kellő részletességgel,  a jogszabályi követelményeken alapulva kerültek elkészítésre.   A gyorsaság, vállalási  határidő tartása és konstruktív fejlesztési javaslatok, melyeket kiemelnénk fő pozitívumként.”

Vargané Németh Ildikó
Környezetvédelmi vezető és veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó
EPCOS Kft. A TDK csoport tagja SZ EP/IS1

„A Pro-Mees Kft.-vel már évek óta dolgozunk együtt. Az együttműködés hozzájárult ahhoz, hogy cégünk az ADR területén évről évre fejlődik. Jogszabályi változásokra, kérésekre rendkívül hamar reagálnak és szakmailag mindig a legfelkészültebbek. – Yorkshire Fittings Gyártó Kft.”

Klánicza László
környezet-, munka- és tűzvédelmi vezető
Yorkshire Fittings Gyártó Kft.

„Én azért dolgozom a PRO-Mees-szel, mert minden felmerülő igényünkre kapunk rugalmas, segítőkész és hatékony javaslatot és megoldást. Mind szakmailag, mind emberileg nagyon rendben van a csapat, félszavakból is értjük egymást, ugyanazok a szakmai elvárásaink, a hozzáállásunk. A PRO-Mees profi, megbízható szolgáltató, ár-érték arány tekintetében is elégedett vagyok. ”

Földi Andrea
EHS Leader Eastern Europe
GE Healtcare

„A lehető legjobb választás volt a ProMees. Szeretek velük dolgozni, mert nem csak tanácsot adnak, hanem a gyakorlati megvalósításban is aktív szerepet vállalnak. Kiemelkedő szakmai és gyakorlati tudással rendelkezik minden munkatársuk, a szakmai elhivatottságuk pedig átlagon felüli.”

Csepella Edina
EHS vezető
Nilfisk Kft.

„A PRO-Mees-szel való együttműködésünk kezdete óta tudjuk, hogy szakmailag kiváló és mindig megbízható szolgáltatást kapunk, ezért bátran ajánljuk más cégeknek is a PRO-Mees bármely szolgáltatását. ”

Bölöni Károly
Morgan Hungary Kft.

„Istvánnal és csapatával hatékonyan lehet együtt dolgozni,  a szakmai tudásuk minden területen magas színvonalú, és támogató! Precizitás és gyors reagálás jellemezi az egész csapatot,  még  a”hivatalos” munkaidőn kívül is. A saját területemen minden alkalommal biztosítanak a megfelelő háttérrel, információval és készségesen kapom Tőlük a szükséges szakmai tudást.”

Bocsányi Ildikó
Lighttech Kft.

„A PRO-Mees Mérnőki Tanácsadó Kft. ADR tanácsadóként  támogatja cégünket immár öt éve, magas szakmai színvonalon  gyorsan reagálnak a napi  kihívásokra ADR és Iparbiztonsági kérdésekben egyaránt, hatósági szemléken megbízhatóan képviselik a céget. A jogszabályi változásokat naprakészen követik egyéb rokon szakmákban is (környezetvédelem, munkavédelem, tűzvédelem) megbízhatóan lehet számítani a segítségükre.”

Kegyes István
EHS Koordinátor
GIBBS HUNGARY DIE CASTING Kft.

„PRO-Mees – nagyfokú szakmai tapasztalattal rendelkező, felkészült, precíz, alapos cég. Számunkra fontos, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk együtt, akik a szakmai tudásukon felül értik az igényeinket, rugalmasak, nyitottak  és nem utolsó sorban innovatívan gondolkodnak. Mindezeket a PRO-Mees csapatában megtaláltuk. A több éves közös munkánk gyümölcse mára már beért, rendkívül elégedettek vagyunk.”

Szűcs-Gyuró Tímea
Környezetvédelmi mérnök,
NI Hungary Kft.